Kosten elektrische zonnescherm Gamma

Een zonnescherm kan je op meerdere manieren kopen. Je kan ervoor naar een zonweringspecialist toe gaan, maar je kan er ook voor kiezen om een zonnescherm te kopen bij de Gamma. Wanneer je daar toch al naartoe gaat voor je klusmaterialen is de stap snel gemaakt om ook daar een zonnescherm te kopen. We keken voor je naar de prijzen van een zonnescherm bij de Gamma.

Wat voor zonnescherm koop je bij de bouwmarkt

Ga je een zonnescherm kopen, kijk dan goed naar het type scherm wat je wil kopen. Je kan kiezen voor een eenvoudig uitvalscherm, maar je kan er in veel gevallen ook voor kiezen om een knikarmscherm te kopen. Feit is dat je te maken krijgt met meerdere beperkingen wanneer je een zonnescherm koopt bij de bouwmarkt.

Feiten en fabels over een zonnescherm kopen bij de bouwmarkt

Wil je een zonnescherm kopen bij Gamma, dan krijg je te maken met een aantal feiten en fabels. We hebben ze voor je op een rij gezet.

  • Een zonnescherm van de bouwmarkt is van een kwaliteit die minstens net zo goed is als die van een webwinkel. Dit klopt, aangezien de Gamma zijn zonneschermen doorgaans door een vooraanstaande leverancier laat maken. De kwaliteit is dus niet per definitie minder dan die van een duurder scherm wat je elders bij een zonweringspecialist koopt.
  • Een zonnescherm van de bouwmarkt is goedkoper dan bij een specialist. Dit is niet waar. Wanneer je gaat kijken naar de prijs van een zonnescherm bij een bouwmarkt en je vergelijkt het met de prijs van een zonnescherm bij een speciaalzaak ontdek je dat de prijzen elkaar niet echt ontlopen. Dat komt doordat een bouwmarkt geen zonneschermen op voorraad hoeft te houden. Ze worden vanuit de producent geleverd, en die heeft doorgaans een beperkte magazijnvoorraad.
  • Een zonnescherm van de bouwmarkt is net zo mooi als dat van een zonweringspecialist. Ook dit klopt. Een zonnescherm van de bouwmarkt kan je in meerdere kleuren stof laten afwerken. Een dergelijk scherm is absoluut niet alleen in een onaantrekkelijke effen kleur verkrijgbaar.
  • Een zonnescherm van Gamma is altijd het eenvoudigste. Dit is een verouderde gedachte. In het verleden was het zo dat je een eenvoudig uitvalscherm zonder motor kocht bij de bouwmarkt. Tegenwoordig kan je ook een knikarm zonnescherm met buismotor kopen bij de Gamma.

Hoeveel kost een elektrisch zonnescherm bij de Gamma

We keken voor je hoeveel je kwijt bent voor een elektrisch zonnescherm bij de Gamma. We kwamen tot de volgende bevindingen.

 

Wat koop je voor zonnescherm Breedte Wat zit er bij het zonnescherm inbegrepen Prijs
Een knikarm zonnescherm 295 cm Zonnescherm

Buismotor
Exclusief montage

399 euro
Een knikarm zonnescherm 350 cm Zonnescherm

Buismotor
Exclusief montage

439 euro
Een knikarm zonnescherm 395 cm Zonnescherm

Buismotor
Exclusief montage

499 euro
Een knikarm zonnescherm 450 cm Zonnescherm

Buismotor
Exclusief montage

529 euro

 

  • Als je het zelf doet. Ben jij dol op klussen, dan zal je een zonnescherm ook zelf willen ophangen. Dat doe je de montage zelf. Denk er dan wel aan dat je voor de montage van een zonnescherm minimaal met twee personen moet zijn. Je werkt immers met een behoorlijk zware constructie die je op wil hangen.
  • Als je het liever uitbesteedt. Heb je een zonnescherm  bij de Gamma gekocht en wil je het laten ophangen, dan kan je daarvoor een afspraak maken bij de servicebalie. Men kan daar via een klussenbedrijf waarmee men samenwerkt voor jou een afspraak maken. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om zelf zonder bemiddeling een klussenbedrijf in de arm te nemen.

Hoe is de prijs bepaald

Hoeveel jij betaalt voor een zonnescherm via Gamma bepaal je uiteindelijk zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben de keuzes voor je op een rij gezet.

  • Keuze 1. Ga je het zelf monteren of laat je het monteren. Je kan ervoor kiezen om een Gamma zonnescherm te laten monteren. Dat houdt in dat je voor een vastgestelde prijs het zonnescherm laat plaatsen. Hiervoor is een vast tarief afgesproken wat doorgaans ongeveer de helft van de prijs van het zonnescherm is. Je kan er ook voor kiezen om zelf met een klussenbedrijf af te spreken. Zij werken dan op basis van uurloon. Het minimale uurloon is 45 euro, oplopend tot 60 euro. Doorgaans zal een klussenbedrijf een minimaal aantal uren van 2 aanhouden.
  • Keuze 2: Denk aan je timing. Komt de zomer eraan, dan is de kans groot dat een bouwmarkt met acties gaat stunten. Dit is het moment om je slag te slaan. Een zonnescherm wat je koopt tijdens bijvoorbeeld een ‘stickeractie’ of een andere klantenkaartactie kan jou een voordeel tot wel 20 procent opleveren.
  • Keuze 3. Ga je voor een standaard breedte. Een bouwmarkt werkt vaak met standaardbreedtes. Wil jij een breedte die niet standaard is, dan zal daar doorgaans een meerprijs voor worden geheven omdat dit extra werk voor de producent is.

Vraag offertes op

Wil je een zonnescherm kopen maar daarvoor niet teveel betalen; dan is het aan te raden om eerst offertes op te vragen. Dat doe je met één muisklik op onderstaande button. Je vraagt dan direct vrijblijvend meerdere offertes op die je met elkaar kan vergelijken. Dat kan jou een voordeel oplopend tot wel 20 procent opleveren.

 

Wat kost zonwering?

De prijzen zijn niet altijd even duidelijk. Vergelijk tot 6 offertes van lokale zonweringsspecialisten en bespaar tot wel 30% op de kosten. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend.